Здр. колеги от скоро си търся прагове и забелязвам че някои прагове са по къси, в смисал не покриват калника където влиза подкалника.Някой имали идея защо е така, мирси предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разлика в праговете
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfoso Покажи съобщениеПравилно си отбелязал, по-късите би трябвало да са оригинални.
Моите са оригинални и са по цялата дължина(не са по-къси).....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеДа...ама не.
Моите са оригинални и са по цялата дължина(не са по-къси).....'99 156 1.9 JTD SP3
Comment
-
моите също са от късите, обаче един господ знае дали са оригиналните от завода
доколкото аз съм забелязал в задната част на прага има две кръгчета с тапи, страничните, не тези отдолу които са по-големи и са продълговати, дали по това се познават оригиналните???
иначе това ми е било винаги интересно защо не покриват частта от калника, която ранно или късно от всевъзможната гняс която гумата хвърля започва да люпи боята и т.н.
отново гениална инженерна мисъл на италианецаAlfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
-
за вас смоли нема ли брее ми те са удължават
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от ivomanev Покажи съобщениеМоите също са малко по-къси, но въпроса ми е от къде трябва да се остави по-късото - на предния или на задния калник?
моите са равномерно къси и отпред и отзад, по около 5-6 мм има от двете страни недостиг, ако искаш мога да ти ги снимам, само кажи
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеза вас смоли нема ли брее ми те са удължават
Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
Comment